Marc Schaepers is al jaren actief in met name de woningbouw en klein zakelijke utiliteitsbouw. Doelstelling bij zijn werkzaamheden is om maatwerk voor zijn klanten te creeëren. Hij maakt ontwerpen op basis van uw wensen, budget en leefstijl.
Daarbij houdt hij vroegtijdig rekening met de materiaaleigenschappen, installaties en bouwmethodiek om het ontwerp perfect aan te laten sluiten bij de uitvoeringsfase.
Voor een verbouwingsschets op de achterzijde van een enveloppe, een bestektekening, bouwbesluittoetsing, constructieberekening of 3D presentatiefilm.
Voor uw bouwprojecten als een dakkapel, carport, uitbreiding, nieuwbouw woning, kantoorpand, winkelpand, appartementencomplex of bedrijfshal.
De werkzaamheden worden verricht voor zowel particuliere-, zakelijke opdrachtgevers en B2B (architect, bouwbedrijf, makelaar en projectontwikkelaar).
Of u nu wilt bouwen in Oldenzaal, Enschede, Hengelo, Utrecht, Almere of Rotterdam, er kan een ontwerp verzorgd worden voor elke plek in Nederland. Hij komt dan ook graag naar u toe.

Om opdrachtgevers waarmee over “ver” word gecommuniceerd goed te kunnen bedienen wordt daarbij dan ook veelvuldig gebruik gemaakt van o.a. e-mail en beeldscherm-sharing. Zo kunt u direct meekijken in “de tekeningen” terwijl een en ander besproken wordt.
Er wordt gewerkt met de modernste software zoals de bouwkundige cad/BIM-applicatie Arkey/Adomi-Asd. De Twee Snoeken Automatisering ontwikkelde, in samenwerking met KPN, een compleet softwarepakket voor architectenbureaus, waarin de Bouwconnect Bouwbibliotheek (productinformatiesysteem/bouwfysisch- en regelgevingstoetsingspakket) is opgenomen.