Adviseren

We adviseren op het gebied van regelgeving, bouwkunde, ontwerp en ontwikkeling. We verzorgen haalbaarheidsonderzoeken, analyseren de mogelijkheden van potentiële bouwlocaties en verzorgen ontwerpvoorstellen. Aansluitend adviseren we over vergunningtrajecten, constructies, installaties en uitvoeringsfase.

Ontwerpen

We ontwerpen aan uiteenlopende bouwkundige opdrachten. Ver- en nieuwbouw. Vaak speelt 3D-ontwerp een belangrijke rol bij het integraal ontwerpen van woning of bedrijfspand. In de ontwerpfase worden mogelijkheden, vormgeving afgestemd op het beschikbare bouwbudget..

Bouwkunde

We ontwikkelen bouwplannen en verzorgen het gehele traject van visie tot bouwbegeleiding. Bouwkundig tekenwerk, bouwkundig advies, bouwfysisch en bouwtechnisch sterk ontwerp in een budgetgericht proces met oog voor detail. Met de juiste kennis van bouwkosten, bouwbesluit, vergunningen en regelgeving.

Begeleiding

Uw verwachtingen zijn onze drijfveer om u en het uitvoerende bouwbedrijf tijdens de bouw te begeleiden. Daarbij maken wij gebruik van onze nuchtere twentse mentaliteit en oplossingsgerichtheid. Nauwgezet controleren we hetgeen is afgesproken en vastgelegd.

Presenteren

We verzorgen op uiteenlopende wijze presentaties. Van een technische tekening, 2D-kleurenimpressie, 3D-visualisatie tot 3D-animatie. Voor zowel exterieur als interieur

Ontzorgen

Leunt u maar lekker achterover. Vertel ons wat u wensen, eisen en financiële kaders zijn en wij regelen het. Wij verzorgen de communicatie en vergunningen in het vergunningstraject en houden desgewenst bouwtoezicht tijdens de daadwerkelijk uitvoering