Bouwplannen: creatief en kostenbewust

Schaepers Bouwontwerp & Advies is een jong en dynamisch bouwkundig bureau waar persoonlijke benadering en creatieve vertaling van uw wensen en eisen centraal staan. Een professioneel bureau voor bouwkundig advies, ontwerp, vergunningen en begeleiding. Wij vertalen ideeën en concepten naar functionele kostenbewuste oplossingen. Veel waarde word gehecht aan duidelijke heldere vormgeving, routing en detailleringen welke resulteren in een verrassend ontwerp. Daarbij worden uw wensen, eisen en budget daadwerkelijk centraal gesteld gedurende het gehele project.

Uw wensen staan centraal

Met onze jarenlange ervaring maken wij elk bouwproject tot een succes. Of het nu een dakkapel of een bedrijfspand betreft, wij zijn door onze jarenlange ervaring uitgerust met een vertaalmodule die zijn weerga niet kent. Wij luisteren zelfs naar hetgeen u niet verteld. Vervolgens ontwerpen wij op deze vertaling uw nieuwbouw woning, -verbouwing, bedrijfspand of ander gebouw. Wij rangschikken uw wensen, leefgewoonten, bedrijfsprocessen en belangrijke zaken op de door u zelf aangegeven waarden/prioriteiten. U krijgt dus per definitie een op u toegesneden ontwerp waarbij we u kunnen verbazen met een interpretatie waar u zelf wellicht nog niet stil had gestaan. Daarbij ontwerpen en adviseren we op uw wensen nu, maar houden tevens één oog op de toekomst.

Snel en communicatief

Onze no-nonsens aanpak en nuchtere kijk resulteren in een dynamisch proces met snelle communicatie. U krijgt snel respons en duidelijkheid omtrend uiteenlopende zaken op het gebied van voorlichting, bestemmingsplan, vergunningsprocedures, ontwerp, bouwkosten en technische vraagstukken. Wij zijn vastberaden om zaken voor u geregeld te krijgen en richting u als opdrachtgever snel te communiceren. Tevens zijn wij voor u als opdrachtgever bijna 24/7 bereikbaar om u vragen te beantwoorden of om u te woord te staan.