Bob en Eeke Tangelder-Dankert

In het voorjaar van 2015 erfde mijn vrouw haar geboortehuis. In 1e instantie wilden we het verkopen, maar vrienden van ons zeiden dat we er maar eens goed over moesten nadenken. Uiteindelijk besloten we om er zelf te gaan wonen, alleen het huis was niet van deze tijd en verkeerde in een matige staat van onderhoud. Dus slopen en nieuwbouw.
Op internet vonden we een mooi ontwerp, echter de ontwerper woonde in Oldenzaal….wij in Stiens. Is dat handig? Toch besloten we om een afspraak te maken en er was een klik. De afstand doet er dan niet meer toe, zeker niet met de moderne communicatiemiddelen m.b.v. het internet.
Marc heeft in Stiens rondgekeken en geluisterd naar de verhalen, wensen en ideeën. Er zat veel gevoel en herinnering aan dit stukje Stiens, en daar wilde hij wat mee doen.
Er volgde een ontwerp wat ons totaal verraste. Met veel respect voor het oude huis, de omgeving en de herinneringen aan deze plek is een ontwerp gemaakt waarin het ‘oude huis’ terug komt in het nieuwe ontwerp. Het ontwerp voldoet geheel aan alle wensen die wij hadden verteld. Het is een huis van deze tijd, een historische basis met moderne aanbouwen en een logische indeling.
Een groot compliment hoe je door het luisteren naar herinneringen, ideeën, verhalen, emoties en wensen tot zo’n ontwerp kan komen waarin voor ons gevoel alles klopt.

Reni Langeler – Coordinator International Serviceteams at CBR Fashion BV

Magnifiek, hoe iemand, bijna door de wimpers van je ogen met je mee door een ruimte kan kijken en jouw gevisualiseerde wensen omzetten kan in een getekend lijnenspel met perfect maatwerk. Onze droom is absoluut uitgekomen, dankzij jou goede luisteren naar onze specifieke wensen!

Nicky Luttikhuis – Juridisch Planoloog at IAA Stedenbouw en Landschap

Marc heeft voor ons in een kort tijdsbestek een definitief ontwerp gemaakt en de constructieberekening geregeld. Hij heeft oog voor detail en staat klaar voor de klant. Het resultaat is zoals we hoopten perfect en precies zoals we voor ogen hadden.

Frank van Hout – Account Manager @Bolscher Meer dan Vlees

Ik heb Marc leren kennen als iemand die goed naar je wensen luistert, snel levert, aan een half woord genoeg heeft, punctueel is ( erg!) snel en precies levert waar je om vraagt. Tevens is zijn prijsstelling erg vriendelijk en beveel ik iedereen met bouwplannen aan Marc te contacteren

Arjan Wijnen – Directeur/eigenaar Sänger IBCT BV Ingenieursbureau

Goed doordachte plannen waarin in een vroegtijdig stadium reeds rekening wordt gehouden met het constructieve aspect, zodat er in de uitvoering  geen verassingen zijn.

Mathijs Hermelink – Directeur/eigenaar Horecaapparatuur.nl

Ik weet uit eigen ervaring dat Marc Schaepers op alle vlakken van “de bouw” expertise in huis heeft en met je mee denkt, waardoor je met één aanspreekpunt een goed advies, passend ontwerp, duidelijke tekening (ook 3D) en vlot een bouwvergunning in huis kunt halen.

Helena Verwer-Toledo – Locatiedirecteur at Bonhoeffer College

Wij hebben Marc ingeschakeld om ons huis te ontwerpen. Onze ervaring met Marc is zeer positief. Kort samengevat:
– responssnelheid was super
– voorlichting zeer volledig en juist
– goede prijs/kwaliteit verhouding
– zeer klantgericht
– door goed te luisteren heeft hij de juiste vertaling van onze wensen en eisen

Jeroen Niehuis –  Manager at KPMG Advisory

Schaepers Bouw & Ontwerpbureau heeft ons begeleid in het gehele bouwproces van 3D-schets tot realisatie. Daarbij heeft Schaepers Bouw & Ontwerpbureau de grens van het bouwkundige opgezocht door de klantvraag centraal te stellen. Door de kennis, ervaring en betrokkenheid is de bouwvergunning in een keer verleend en konden op basis van een uitgewerkt bestek, de offertes van diverse bouwbedrijven objectief vergeleken worden

Bart uit het Broek – Sr. Account manager at Aqua + Sprinklersystemen B.V.

Marc is een nauwkeurige ontwerper met een goede vertaling van de wensen van de klant in balans met zijn eigen visie waarbij hij de aspecten tijd en kosten niet uit het oog verliest.
Dit alles resulteert in werkbare tekeningen zonder verassingen, met een tevreden klant en een prachtig resultaat.


Patrick Kip
Operationeel Directeur Brookhuis Personenvervoer bij Brookhuis Groep

Marc heeft ons prima geholpen ons nieuwbouwhuis in Oldenzaal te realiseren. Vanaf een leeg blad is hij gaan schetsen. Hieruit kwam een prachtig ontwerp dat goed aansloot bij onze wensen. Vervolgens heeft hij het bouwproces tot aan de laatste steen begeleid. Met name door zijn manier van vragen stellen kregen wij nieuwe inzichten waardoor we snel de juiste keuzes konden maken.

Marc is een nauwkeurige ontwerper met een goede vertaling van de wensen van de klant in balans met zijn eigen visie waarbij hij de aspecten tijd en kosten niet uit het oog verliest.
Dit alles resulteert in werkbare tekeningen zonder verassingen, met een tevreden klant en een prachtig resultaat.